Jump to content

NOTICE: Forums upgraded to IPS 4.1.X (report issues)


Recommended Posts

16 hours ago, MindWanderer said:

The calendar events seem to have dropped off the front page.  At least, the CCoI voting events did--not sure if that's because they've already started and are ongoing now, or because they're in the competitions calendar, or what.  But previously they showed during the event.

@MindWanderer I'm not sure if it's because they already started or not, BUT there's definitely a fix slated for 4.1.10 that seems relevant:

Quote

The "Upcoming Events" widget in Calendar may not show all events.

So it's possible this is a known bug that will be fixed in the next release.

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

As you may have noticed, we've upgraded our forums to the latest version of "Invision Power Board," now re-titled as "Invision Power Suite"... Please report any issue

Well, signatures have been re-enabled. That was probably part of it   Seems fixed... at least, that post does. Let me know i

"DJP, what do the forums say about Liontamers Popular Contributor's level?" "ITS OVER 9000!!!!! *breaks forums*"

Posted Images

On 4/19/2016 at 3:26 AM, Chernabogue said:

Got a 500 Error while posting a new topic in Help&Newbies.

@Chernabogue Do you remember what you were posting? There are generally two possibilities:

  1. It was something specific to the content you were posting, which triggered a mod_security outside of IPS
  2. It was an environmental thing and/or a bug in the software

So far most of the 500 errors we've seen fall into the first category, but we've tweaked the rule that was causing most issues... if it happens again & you can get me a screenshot + time/date stamp, appreciated.

Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, djpretzel said:

@Chernabogue Do you remember what you were posting? There are generally two possibilities:

  1. It was something specific to the content you were posting, which triggered a mod_security outside of IPS
  2. It was an environmental thing and/or a bug in the software

So far most of the 500 errors we've seen fall into the first category, but we've tweaked the rule that was causing most issues... if it happens again & you can get me a screenshot + time/date stamp, appreciated.

Yes, it was a first version of my "Frequent BSOD/crashes" thread. Just plain text, no pics or links.

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Moving to "Site Issues & Feedback" since we've now been on IPS 4.X for a good bit.... THANKS to everyone who chimed in with issues, and we can still use this thread for the same purpose, just doesn't need to be pinned in community anymore! :)

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...