Jump to content


Photo
- - - - -

Getting a really strange problem with the forums.


  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

#1 Gollgagh

Gollgagh

    Mega Man (+15000)

  • Members
  • PipPipPip
  • 15,540 posts
  • LocationJust hanging around, y'know, like a dingleberry.

Posted 07 December 2006 - 01:25 PM

Whenever I read a thread then go back to one of the subforums, it doesn't mark it as read. No matter how many times I click it.

The only way threads are 'marked as read' is if I force it with the 'mark all threads as read' button.



Any idea why this (ridiculously annoying) bug is happening, or how to fix it?
Posted Image

#2 Ayres

Ayres

    Banned

  • Banned
  • PipPip
  • 1,641 posts

Posted 07 December 2006 - 03:13 PM

It's done that to me a half-dozen times or so.

In my case, even if new posts are made, it doesn't show. It's like pressing the subfolder is just like pushing "back".

The only time I can get it right is by logging out and logging back in. Anyway, you're not alone.
Posted ImagePosted Image

#3 Gollgagh

Gollgagh

    Mega Man (+15000)

  • Members
  • PipPipPip
  • 15,540 posts
  • LocationJust hanging around, y'know, like a dingleberry.

Posted 07 December 2006 - 03:57 PM

reaaaaaaaaly weird. It just started working again randomly.

No idea how long it'll last, though.
Posted Image

#4 Gollgagh

Gollgagh

    Mega Man (+15000)

  • Members
  • PipPipPip
  • 15,540 posts
  • LocationJust hanging around, y'know, like a dingleberry.

Posted 13 December 2006 - 06:51 PM

Dammit, it's happening again.

I really don't understand what's going on.
Posted Image

#5 The Author

The Author

    Dark Force (+35000)

  • Members
  • PipPipPip
  • 35,513 posts
  • LocationSomewhere

Posted 13 December 2006 - 07:04 PM

Empty the cache / delete the cookies.

Insert signature here.


#6 Gollgagh

Gollgagh

    Mega Man (+15000)

  • Members
  • PipPipPip
  • 15,540 posts
  • LocationJust hanging around, y'know, like a dingleberry.

Posted 13 December 2006 - 07:16 PM

I did that.

It continues to do so.
Posted Image

#7 Liontamer

Liontamer

    Community Manager, Judge

  • Moderators
  • 12,685 posts
  • LocationAtlanta, GA

Posted 13 December 2006 - 10:31 PM

We'll look into it. Post the problem here though, please: http://www.ocremix.o...pic.php?t=90013




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


games | mixes | artists | albums